Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 iulie 2007

PAINE PENTRU DEJUN LIPIDIC a la Mico


Cantitati: 1 cana tarate (100g), 1 cana faina integrala (1/2 grau + 1/2 secara = 150g), 1/2 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita sare, 2 albusuri, 1 lingurita busuioc, 1 lingurita chimen, 1 cana iaurt 0,1% grasimi.


Mod de preparare: Se amesteca cu mixerul toate si se introduc in tava mica de cozonac, unsa cu f. putin ulei de masline. Se presara deasupra busuioc sau chimen. Se coace 45 minute la foc potrivit.

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CACAO a la Mico


Cantitati: 4 oua, 200g faina integrala de grau, 100g tarate, 50g gluten, 250 g branza de vaci 0,1 grasimi, o cana iaurt 0,1 grasimi (2 iaurturi mici=400g), 100g coacaze uscate inmuiate in prealabil in apa (eu am pus sucul de la o portocala), 3 linguricu varf cacao, 1/2 lingurita bicarbonate, 1/2 lingurita praf de copt, 5 linguri fructoza (sau dupa gust), un vf cutit sare, coaja rasa de lamaie, portocala, esenta vanilie, esenta rom.

Mod de preparare: Se amesteca toate cu mixerul in afara de branza de vaci si cacao.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Se imparte aluatul in trei parti: o parte se toarna in tava iar celelalte doua se amesteca cu branza de vaci, respectiv cacaoa si se astern succesiv in tava unsa cu unt sau ulei sau tapetata cu hartie de copt, sau daca e din teflon fara nimic.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Se coace 45 min. la foc mediu.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket