Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 octombrie 2007

MUFFINS PICANTE ''jenyk''







Ingrediente pt.12 briose;
5 oua,2 linguri ulei de de masline,3 linguri smantana 12%MG.1 ardei gras rosu tocat,cateva felii de sunca presata de curcan maruntite,cascaval ras,sare,piper,2 linguri faina integrala,2linguri de tarate,un pachetel de praf de copt.







Se separa ouale.
Se bate albusul spuma cu mixerul[telul] cu un praf de sare.




Galbenusurile in alt castron,batute,se amesteca cu ardeiul tocat marunt,smantana,uleiul,jambonul fasii,sarea,piperul si cascavalul ras.








Intr-un bol se impreuna fainurile cu praful de copt.





Peste acestea se adauga compozitia de mai sus!





In final, se incorporeaza albusurile.Amestecul facandu-se usor,cu lingura,de jos in sus.




Pregatim formele in tava.




Se asaza compozitia in ele.Avand forme siliconate ,eu nu le-am gresat deloc!
La cele din hartie ,e bine sa le ungeti cu putin ulei,ca sa nu se prinda.






Se lasa la copt pentru 30 minute,la foc potrivit,cuptorul fiind incins in prealabil!
Nu se deschide deloc usa cuptorul caci,riscati sa se pleosteasca briosele.







Frumos rumenite!Le-am desprins din tava,fara sa astept sa se raceasca!







Sectiune!