Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 octombrie 2008

DIETA FRANCEZA MINUNE

Pe scurt,timp de 3 zile mananci aceasta combinatie de;
-cateva kg.de mere taiate si fierte,peste care presari coaja de la o lamaie si scortisoara din belsug.

Mananci pe saturate luand la fiecare imbucatura si cate putin unt de seminte de susan(tahini) sau doar semintele rumenite f.putin la cuptor sau poti doar macina susanul in rasnita de cafea si apoi sa-l pui in blender cu putina apa.
Incepi cu doza soc de 3 zile,numai desertul acesta ,apoi,doar o zi\sapt.
Se poate inlocui doar o masa(ex.mic dejun)cu aceasta combinatie.

COZONAC MONTI CU CACAO SI NUCA ''a la mico''






Cozonac Monti cu cacao si nuca 500 g faina (350 g faina integrala de grau, 100 g tarate de grau, 50 g faina de gluten) 200 ml lapte 2 galbenusuri + un ou întreg 150 g unt + ulei (100 g unt + 50 ml ulei) 175 g zahar (150 g fructoza pt aluat si dupa gust la umpluturi)) 40 g drojdie proaspata 50 g stafide + 1 lingurita rom (nu esenta) (coacaze sau caise deshidratate in loc de stafide) esenta vanilie, coaja de lamâie si de portocala .
PENTRU UMPLUTURA CU CACAO : 2 linguri de cacao + 4 linguri de fructoza se amesteca bine ; se pune o lingura si jumatate pe fiecare foaie de aluat. Pentru cea de nuca : se bat spuma 2 albusuri, se adauga 80 g fructoza si 1 lingurita rom (nu esenta) si se bate din nou pâna se întareste la loc ; se adauga 200 g nuci macinate si se amesteca usor cu telul. Se pun mici gramajioare pe aluat care se întind uniform pe toata foaia.
PENTRU UMPLUTURA CU BRANZA DULCE;

La fel ca mai sus,numai ca in loc de nuci se pun 250 g branza de vaci 0,1%grasime si un pumn de coacaze uscate.In loc de albusuri ,la umpluturi se poate pune putin lapte o lingura de faina(integrala si tarate,bineinteles).

METODA DE PREPARARE;


În laptele încalzit se pune fructoza si se amesteca pâna se topeste. Se adauga esenta de vanilie si cojile de lamâie si portocala iar la urma drojdia de bere. Ouale se bat usor si se presara cu un praf de sare. Peste coacaze se pune lingurita de rom si se amesteca ca acestea sa fie impregnate. Untul si uleiul amestecate se pun la moi pâna când se încalzesc si se topeste untul. În masina de facut pâine (sau in ligheanul de framantat) se pun laptele, ouale si faina. Se programeaza pe dought si în timp ce ingredientele sânt amestecate (deci înainte sa înceapa sa framânte) se toarna putin câte putin untul si uleiul. Cam cu 7-8 minute înainte de terminarea programului se adauga fructele deshidratate. Când framântatul s-a terminat se scoate aluatul si se pune într-un vas la crescut (la cald) pentru 1 ora. Dupa ce a fost umplut se mai lasa la crescut în formele unse cu unts 30-40 minute. Se unge cu ou înainte de a-l pune la copt. Se coace (cuptor preînclazit) la 350 F sau 175C pentru aprox. 30-35 minute. Se lasa 10 minute în forma si apoi se scot. Eu am umplut unul cu crema de nuca si cacao si al doilea cu branza dulce.