Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 februarie 2009

PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI CACAO(mico)




INGREDIENTE;


Cantitati: 4 oua, 200g faina integrala de grau, 100g tarate, 50g gluten, 250 g branza de vaci 0,1 grasimi, o cana iaurt 0,1 grasimi (2 iaurturi mici=400g), 100g coacaze uscate inmuiate in prealabil in apa (eu am pus sucul de la o portocala), 3 linguricu varf cacao, 1/2 lingurita bicarbonate, 1/2 lingurita praf de copt, 5 linguri fructoza (sau dupa gust), un vf cutit sare, coaja rasa de lamaie, portocala, esenta vanilie, esenta rom.

PREPARARE;


Se amesteca toate cu mixerul in afara de branza de vaci si cacao. Se imparte aluatul in trei parti: o parte se toarna in tava iar celelalte doua se amesteca cu branza de vaci, respectiv cacaoa si cu putin lapte daca devine compozitia prea tare si se astern succesiv in tava unsa cu unt sau ulei sau tapetata cu hartie de copt, sau daca e din teflon fara nimic. Se coace 45 min. la foc mediu.